Covid19

Beste klanten,

Update 26 maart 2021

Wederom moeten niet essentiële winkels 4 weken sluiten onder voorbehoud. Er mag wel op afspraak gewerkt worden.

Voor de verkopers

Hier wijzigt er niets.  Alleen raden wij aan telefonisch contact met ons op te nemen of via ons contactformulier uw afspraak aan te vragen en er rekening mee te houden dat de volgende afspraken voor aannames (behalve duurdere handtassen) terug starten eind april.

Voor de kopers

Kopen via onze webshop blijft! U hebt de mogelijkheid om het zelf te komen afhalen in onze winkel op afspraak.  Zo vermijdt u onnodige leveringskosten onder de 100,00 euro.

U kan ook de artikelen in de etalage kopen door een bericht naar ons te sturen via onze website en dan kan u zelf het gekochte artikel komen ophalen in onze winkel op het afgesproken tijdstip.

Vanaf 26 maart 2021 kan u op afspraak rustig winkelen.  Uiteraard alle covid-maatregelen te respecteren.

a) 2 personen uit dezelfde bubbel mogen samen op afspraak komen

b) handen ontsmetten

c) neus-mondmasker correct dragen

d) niet eten en drinken tijdens uw winkelbezoek

e) geen sanitaire voorzieningen

f) contactinformatie opgeven indien gevraagd

g) maximum 30 minuten

Wij zorgen voor voldoende ventilatie!

Hoe een afspraak maken?

Via onze Facebookpagina

Via ons contactformulier te vinden op onze website : www.scruplesantwerpen.be

Tijdens de normale openingsuren kan u terecht op onze huistelefoon  03/2392607 en een afspraak vastleggen

 

Update 20 januari 2021

Voor de verkopers

Het lijkt er sterk op dat de wintersolden met twee weken zullen worden verlengd, tot en met 14 februari. Vandaag zal  er  over het wetsvoorstel van regeringspartij MR gestemd worden in de commissie Economie van de Kamer.

Als de solden effectief verlengd worden, worden ook de bonnen verlengd tot half februari. Daarna is het wel de bedoeling dat u uw niet verkochte artikelen komt ophalen. Anders worden ze voor het goede doel verkocht. Graag een mail om te zeggen wanneer u uw goederen terug komt ophalen.

Na 4 maanden kan u niet meer op uw account. Wij houden al uw gegevens een jaar bij.

Voor de kopers

Vanaf vandaag wordt er op 90% van ons assortiment een korting van 50% toegepast.
Kopen kan online en in onze fysieke winkel. Via mail kan u ook altijd vragen of een betreffend artikel aanwezig is.  Niet alles staat op onze webshop.

Wij verkopen ook waardebonnen.

De nieuwe collectie begint van 15 februari.

 

Update 23 december 2020

Voor de verkopers
De bonnen gedateerd van begin september worden allemaal automatisch verlengd zolang nodig. Concreet wil dit zeggen dat er geen korting van 20% gegeven wordt aan de kopers na een periode van 2 maanden. (mails hieromtrent moeten als nietig beschouwd worden)

Vanaf 1 december zijn we weer volop in de weer om zoveel mogelijk te verkopen.  Helaas loopt de verkoop minder vlot dan verwacht.  De wintersolden lopen van maandag 4 december tot en met zondag 31 januari 2021. Tot en met 15 januari wordt er een reductie van 20% toegekend. Vanaf 16 januari lopen de kortingen op tot en met 50%. Dit om zoveel mogelijk verkocht te krijgen. Als u dit niet wenst gelieve dit voor 4 januari te laten weten via mail of telefoon tijdens onze openingsuren.

Voor de kopers

Onze fysieke winkel is weer open!
Wij blijven ook verkopen via onze webshop en onze etalage. Regelmatig kijken is de boodschap en vragen staat vrij.  Wij zijn er om u te helpen.
Via mail kan u ook altijd vragen of een betreffend artikel aanwezig is.  Niet alles staat op onze webshop.

Blijf goed voor jezelf en je bubbelcontacten zorgen en daarbij hoort zeker je goed voelen in een leuke comfortabele outfit!

Fijne kerstdagen gewenst en vooral een gezond 2021!