Scruples Antwerpen bestaat sinds 1979 en heeft zich in die tijd opgewerkt tot een gevestigde waarde in Antwerpen en omstreken.

Bij ons vind je verdwenen merken, dure merken, maar ook hippe en nieuwe merken, aan betaalbare prijzen. Bij ons staat klantgerichtheid centraal. Ons hoofddoel bestaat erin iedereen zijn eigen stijl te laten bewaren en zich goed te laten voelen in net dat ietsje meer wat kledij betreft. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een outfit voor eender welke gelegenheid.

Ook theatergezelschappen die op zoek zijn naar kledij voor hun voorstellingen kunnen hun slag slaan in onze winkel.

Zowel voor de heren als de dames zijn we bijna dagelijks bezig met het aannemen van nieuwe goederen. De boodschap is dus om zeer geregeld eens langs te komen en te snuisteren in de collectie. Je vindt er ongetwijfeld pareltjes!

Verder is het interessant om te weten dat Scruples Antwerpen ook kadobonnen uitgeeft! U kiest zelf de waarde, en wij overhandigen u dan een mooie bon. Een kadobon van Scruples Antwerpen heeft als grote voordeel dat de persoon die u wenst te verrassen een zéér ruime keuze heeft uit prachtige, stijlvolle kledij én allerhande accessoires.

Tenslotte tracht Scruples Antwerpen bewust om te gaan met het milieu en consumptie. Dit doen we niet alleen door uw kledij een tweede leven te geven. We proberen onze werkwijze zo transparant mogelijk te maken, waarbij we trachten elke stap zo milieu-,mens- en maatschappij vriendelijk te maken. We recycleren verpakkingen, vragen klanten hun eigen tassen mee te brengen, ……

Wij hopen u de komende jaren nog vaak te mogen verwelkomen in onze fysieke, gezellige winkel. De voortdurende veranderende maatschappij heeft ons geïnspireerd om ook bepaalde artikelen van ons assortiment online aan te bieden.  Het is zeker niet de bedoeling onze hele collectie online te plaatsen. Online krijgt u dus een zeer beperkt deel te zien. Ons streefdoel blijft mensen een persoonlijke service te bieden in onze winkel  waar het gezellig vertoeven is.

Iedereen, (jong of ouder, modern of liever tijdloos, kleurrijk of eerder sober) is van  harte welkom om te komen snuffelen in ons uitgebreid assortiment!

De merken die wij aanbieden zijn onder andere: Gigue, Marc Cain, Max Mara, Natan, Dries Van Noten, Gucci, Dior, Marc Jacobs, Burberry, Fillipa K, Cavalli, Caroline Biss, Talking French, Paul Smith, Dolce & Gabbana, Scapa, Liu Jo, Chloé, Tod’s, Delvaux, Scotch & Soda, Michael Kors, … en nog vele meer!