Verkopen via ons

U draagt bepaalde merkkledij niet meer, maar wil ze toch ook niet weggooien omdat ze nog in goede staat verkeren? U hebt een miskoop gedaan? Aarzel dan niet en breng uw kleren binnen bij Scruples Antwerpen! Wij zorgen ervoor dat uw kledij een tweede leven krijgt, en dat u er bovendien nog iets aan verdient.
Hoe gaat dit concreet in zijn werk?

 1. U neemt grondig de consignatie voorwaarden door, waarin o.a. de voorwaarden worden opgesomd waaraan kledij moet voldoen om aanvaard te kunnen worden voor wederverkoop bij Scruples Antwerpen. Ook de accessoires die u bij ons kan binnenbrengen worden hier opgesomd.
 2. De volgende stap is dat u telefonisch een afspraak maakt om uw goederen binnen te brengen. Dan kunnen wij de nodige tijd voorzien en hoeven u en de andere aanwezige klanten niet onnodig lang te wachten. Hou rekening met onze openingsuren om te bellen.
 3. Ter plaatse bepaalt Scruples Antwerpen de aankoopprijs. U kan hierbij uiteraard rekenen op onze jarenlange ervaring en professionaliteit. Indien u toch specifieke wensen heeft bij bepaalde goederen dient u dit op voorhand te melden.
 4. Tenslotte wordt er een definitieve afgiftebon opgesteld. Deze bon wordt naar u gemaild en u kan online de verkopen mee opvolgen.
 5. U kan ook kiezen, na telefonische afspraak, om uw artikelen bij ons af te zetten. U geeft ze bij ons in bewaring en wij verwerken deze binnen de 14 dagen. U voorziet dan wel dat de binnengebrachte artikelen goed verpakt zijn en voorzien van duidelijke identificatiegegevens met telefoonnummer en GSM-nummer. Dit geldt niet voor nieuwe klanten.
 6. De niet aanvaarde artikelen worden door u onmiddellijk terug meegenomen of als u uw pakket gewoon afzet wordt u geacht de niet aanvaarde artikelen binnen de 14-dagen na ontvangst van uw afgiftebon te komen ophalen.
 7. Inbreng herfst/winter start vanaf september en lente/zomer in januari.
 8. Daarna gelden de regels van de algemene voorwaarden, dewelke te vinden zijn op onze website en in onze winkel.

! Tip:

 • Knip géén etiketten uit de kledij. Zowel de merklabels als de wasinstructies vormen een meerwaarde.
 • Het origineel aankoopbewijs en/of stofzak van uw handtas verhogen de verkoopkans
 • Er vindt géén nazicht, uitbetaling en aanvaarding plaats op zaterdagen.