Verticale versus horizontale strepen.

Strepen blijven de mode-industrie fascineren. Het blijft een must have in je kleerkast. Het is gemakkelijk te combineren en ideaal als je ‘s morgens twijfelt wat je weer aan moet doen. Een horizontale streep of ook wel Bretonse streep genoemd kan je zowel dagdagelijks als zakelijk dragen. Hou rekening met het feit dat horizontale strepen verzwaren en verticale strepen afslanken. Ook de breedte van de strepen is belangrijk. Hoe breder de streep hoe zwaarder alles wordt.  Hoe smaller de streep hoe fijner.

Tips

  1. Heb jij een stevige cupmaat, opteer voor een V-hals met verticale, smalle strepen.
  2. Brede heupen ga voor verticale, smalle strepen.
  3. Draag de strepen daar waar je slankste bent.
  4. Kies geen opvallende strepen op je buik als deze zwaarder is.
  5. Kies geen opvallende strepen op je taille als je een rechthoekig figuur hebt (dus bijna geen taille).
  6. Vrouwen met een maatje meer kiezen best voor schuine strepen die in een V-vorm lopen.